Новини кампанії Олега Синютки https://olegsynyutka.lviv.ua/news Вибори мера Львова Fri, 13 Nov 2020 12:34:51 +0000 uk hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.5.3 https://olegsynyutka.lviv.ua/news/wp-content/uploads/2020/09/favicon-150x150.png Новини кампанії Олега Синютки https://olegsynyutka.lviv.ua/news 32 32 Дмитро Ярош підтримав Олега Синютку https://olegsynyutka.lviv.ua/news/yarosh-synyutka-vybory-lviv/ https://olegsynyutka.lviv.ua/news/yarosh-synyutka-vybory-lviv/#respond Fri, 13 Nov 2020 12:34:49 +0000 https://olegsynyutka.lviv.ua/news/?p=502 “Ще трохи про місцеві вибори… Львів – наш тил і оплот українства. Вважаю, що львів’яни тут мають голосувати за Олега Синютку… Він вартий бути міським головою цього славного українського міста. …

Дмитро Ярош підтримав Олега Синютку Читати новину »

Запис Дмитро Ярош підтримав Олега Синютку спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>

“Ще трохи про місцеві вибори… Львів – наш тил і оплот українства. Вважаю, що львів’яни тут мають голосувати за Олега Синютку… Він вартий бути міським головою цього славного українського міста. Всю Війну він пропускав через своє серце, ніколи не стояв осторонь та багато допомагав добровольцям…” – відзначив засновник «Правого сектора», командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош.

Мені, звичайно ж, найближче місто Дніпро. Тут багато слів не треба. Борис Філатов – мер гідний, патріотичний і переможний. Конкурент – «ватний», проолігархічний і пристосуванець. Єдине, прошу всіх дніпрян-патріотів прийти і віддати свої голоси за Бориса. Бо, розслаблятися зарано! Дніпро має, і далі, бути Форпостом української державності, бо Війна за Незалежність триває.

Одеса. Українська перлина у моря. Вибір, практично відсутній. Якби ми мали українську владу в Столиці, тут треба було б відмінити вибори та ввести на час Війни за Незалежність, пряме президентське правління (Як і у багатьох інших регіонах України, де гібридна агресія Москви особливо активна). Але є так як є. На мою думку, у цій виборчій баталії, найважливіше – не допустити до влади в місті представника російського політико-олігархічного бандугрупування «ОПЗЖ». До того ж, як каже СБУ, вони вже фальсифікують вибори…

Патріотам-одеситам раджу об’єднувати свої сили та протиставлятися всіма можливими способами і засобами спробам російського реваншу. Бо, наша сила – в єдності! І, одесити, готуйте гідні кандидатури, які могли б керувати вашим містом… Загалом, не так все погано як могло бути. Дасть Бог, здолаємо пандемію, звільнимо окуповані території, збудуємо Державу… Слава Україні!

Запис Дмитро Ярош підтримав Олега Синютку спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>
https://olegsynyutka.lviv.ua/news/yarosh-synyutka-vybory-lviv/feed/ 0
«Соборна Україна» підтримала Олега Синютку https://olegsynyutka.lviv.ua/news/soborna-ukraina-synyutka-vybory/ https://olegsynyutka.lviv.ua/news/soborna-ukraina-synyutka-vybory/#respond Fri, 13 Nov 2020 12:01:40 +0000 https://olegsynyutka.lviv.ua/news/?p=499 Напередодні 2 туру виборів міського голови Львова партія «Соборна Україна» підтримала Олега Синютку, кандидата від «Європейської Солідарності». «Низка проведених зустрічей із кандидатом остаточно переконали нас, що політичний та управлінський досвід, …

«Соборна Україна» підтримала Олега Синютку Читати новину »

Запис «Соборна Україна» підтримала Олега Синютку спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>

Напередодні 2 туру виборів міського голови Львова партія «Соборна Україна» підтримала Олега Синютку, кандидата від «Європейської Солідарності».

«Низка проведених зустрічей із кандидатом остаточно переконали нас, що політичний та управлінський досвід, життєва позиція, патріотизм, наполегливість і професійність Олега Синютки, чітке бачення ним проблем міста та шляхів їх розв’язання, наявність у нього потужної команди, дозволять йому в короткий термін докорінно перебудувати управлінську вертикаль та реалізувати програму розвитку Львова» – йдеться у заяві партії.

Закликаємо виборців Львівської ОТГ 22 листопада проявити активну громадську позицію, прийти і підтримати Олега Синютку! Разом переможемо! Настав час Львова!

Запис «Соборна Україна» підтримала Олега Синютку спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>
https://olegsynyutka.lviv.ua/news/soborna-ukraina-synyutka-vybory/feed/ 0
“Варта”, “Свобода” і “Європейська Солідарність” підписали меморандум про спільні дії https://olegsynyutka.lviv.ua/news/yevropeyska-solidarnist-varta-svoboda/ https://olegsynyutka.lviv.ua/news/yevropeyska-solidarnist-varta-svoboda/#respond Fri, 13 Nov 2020 05:24:37 +0000 https://olegsynyutka.lviv.ua/news/?p=482 12 листопада представники “Європейської Солідарності”, “Варти” та “Свободи” підписали “Меморандум про співпрацю депутатів у Раді Львівської ОТГ”. Таке об’єднання проукраїнських політичних сил у Раді Львівської ОТГ відбулось вперше. У Меморандумі …

“Варта”, “Свобода” і “Європейська Солідарність” підписали меморандум про спільні дії Читати новину »

Запис “Варта”, “Свобода” і “Європейська Солідарність” підписали меморандум про спільні дії спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>

12 листопада представники “Європейської Солідарності”, “Варти” та “Свободи” підписали “Меморандум про співпрацю депутатів у Раді Львівської ОТГ”. Таке об’єднання проукраїнських політичних сил у Раді Львівської ОТГ відбулось вперше.

У Меморандумі зазначається, що місцеві вибори відкрили перед Україною шанс продовжити розбудову держави, в умовах завершення реформи децентралізації, спираючись на найкращий європейський досвід розвитку територіальних громад та продовжуючи послідовний вектор руху держави, спрямований на членство в Європейському Союзі та НАТО.

“Ми, представники політичних сил, які отримали своє представництво в раді Львівської ОТГ, націлені на реалізацію шансу, що постав перед Україною. Ми усвідомлюємо складність викликів, які сьогодні стоять перед державою, Львівщиною та Львовом. Ми відкриті до співпраці з усіма політичними силами та депутатами, які поділяють проголошені нами  принципи і програму діяльності та готові взяти участь у формуванні стабільної більшості в раді Львівської ОТГ “.

Пріорітетними завданнями у Меморандумі передбачені: вирішення питання транспортної катастрофи, проведення повного аудиту міської господарки, прийняття програми реструктуризації накопичених боргів, розвитку виробничого потенціалу, затвердження нового Генерального плану, припинення забудови міста, реалізації комплексних заходів з оновлення житлової інфраструктури, розв’язання проблем нестачі місць у школах та садочках, розширення програми будівництва житла для ветеранів АТО/ООС, родин загиблих Героїв, розширення регіональних медичних програм, розвитку міжнародної співпраці та української культури.

Запис “Варта”, “Свобода” і “Європейська Солідарність” підписали меморандум про спільні дії спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>
https://olegsynyutka.lviv.ua/news/yevropeyska-solidarnist-varta-svoboda/feed/ 0
Громадська рада Львівщини підтримала Олега Синютку https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-vyboty-pidtrymka-lviv/ https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-vyboty-pidtrymka-lviv/#respond Thu, 12 Nov 2020 15:37:10 +0000 https://olegsynyutka.lviv.ua/news/?p=478 Громадська рада Львівщини підтримала у другому турі виборів Олега Синютку. Консультаційний орган є найбільшим в Україні та складається з трьохсот громадських організацій. «Ми переконані, що це сильний та ефективний лідер. …

Громадська рада Львівщини підтримала Олега Синютку Читати новину »

Запис Громадська рада Львівщини підтримала Олега Синютку спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>

Громадська рада Львівщини підтримала у другому турі виборів Олега Синютку. Консультаційний орган є найбільшим в Україні та складається з трьохсот громадських організацій.

«Ми переконані, що це сильний та ефективний лідер. Саме завдяки йому робота між Громадською радою та облдержадміністрацією була побудована на засадах рівноправного партнерства та на принципах відкритості, прозорості, відповідальності, а також принципу прямого спілкування і зворотнього зв’язку» – йдеться у заяві Громадської Ради Львівщини.

“Позиція нашої команди однозначна – Львів повинен рухатися у європейському напрямку. Ми переконані, що Олег Синютка – це саме той лідер, який системно вирішить усі проблемні питання міста, які накопичилися за останні 15 років. Тому закликаємо усіх львів’ян прийти у неділю, 22 листопада, на виборчі дільниці та зробити свій вибір на користь європейського майбутнього розвитку Львова!”, – наголосив голова Громадської ради Львівщини Андрій Болюбаш.

Свою підтримку Олегові Синютці висловили також голови комісій Громадської ради: Галина Царьова, Степан Білас, Зоряна Іванків, Сергій Хараху та Юлія Сегеда.

Запис Громадська рада Львівщини підтримала Олега Синютку спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>
https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-vyboty-pidtrymka-lviv/feed/ 0
Володимир Гірняк підтримав Олега Синютку https://olegsynyutka.lviv.ua/news/girniak-synyutka-vybory-mera-lviv/ https://olegsynyutka.lviv.ua/news/girniak-synyutka-vybory-mera-lviv/#respond Wed, 11 Nov 2020 19:07:16 +0000 https://olegsynyutka.lviv.ua/news/?p=470 “Синютка фахівець, здатний без зайвого піару тримати у руках господарку”. Про це в інтерв’ю виданню «Дивись-Інфо» розповів Голова Координаційної ради партії «Громадянська позиція» Володимир Гірняк. Володимир Гірняк висловив офіційну підтримку …

Володимир Гірняк підтримав Олега Синютку Читати новину »

Запис Володимир Гірняк підтримав Олега Синютку спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>

“Синютка фахівець, здатний без зайвого піару тримати у руках господарку”. Про це в інтерв’ю виданню «Дивись-Інфо» розповів Голова Координаційної ради партії «Громадянська позиція» Володимир Гірняк.

Володимир Гірняк висловив офіційну підтримку Олега Синютки, як кандидата на посаду на Голови Львівської ОТГ у другому турі виборів.

Володимир Гірняк наголосив, що на виборах 22 листопада львів’яни обиратимуть між консервацією міста та його розвитком.

“Вважаю, що Олег Синютка здатен надати тепер уже Великому Львову нового дихання, влити нову кров у керівництво міста. Обираємо досвідченого управлінця, який добре знає проблеми Львова”.

Володимир Гірняк

Запис Володимир Гірняк підтримав Олега Синютку спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>
https://olegsynyutka.lviv.ua/news/girniak-synyutka-vybory-mera-lviv/feed/ 0
Руслан Кошулинський підтримав Олега Синютку https://olegsynyutka.lviv.ua/news/koshulynskyi-svoboda-synyutka-vybory/ https://olegsynyutka.lviv.ua/news/koshulynskyi-svoboda-synyutka-vybory/#respond Wed, 11 Nov 2020 17:22:37 +0000 https://olegsynyutka.lviv.ua/news/?p=464 Лідер ВО «Свобода» на Львівщині, кандидат на львівського міського голову Руслан Кошулинський, який зайняв третє місце у першому турі виборів, підтримав кандидатуру Олега Синютки у другому турі виборів голови Львівської …

Руслан Кошулинський підтримав Олега Синютку Читати новину »

Запис Руслан Кошулинський підтримав Олега Синютку спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>

Лідер ВО «Свобода» на Львівщині, кандидат на львівського міського голову Руслан Кошулинський, який зайняв третє місце у першому турі виборів, підтримав кандидатуру Олега Синютки у другому турі виборів голови Львівської ОТГ.

«Кого влаштовує транспортна схема, яка є сьогодні є у Львові, той нехай підтримує Садового, а кого не влаштовує те що сьогодні робиться у Львові, той повинен голосувати за іншого кандидата – Олега Синютку» – заявив Руслан Кошулинський в ефірі одного із львівських телеканалів.

“Я би рекомендував львів’янам робити вибір на користь того кандидата, який запропонував краще бачення розвитку Львова. Я, як мешканець Личаківського району Львова віддав би свій голос за кандидата, який пропонує краще вирішення проблем міста і це Олег Синютка. ”  

Руслан Кошулинський

Другий тур виборів мера Львова відбудеться 22 листопада. Львів’яни обиратимуть між багаторічним міським головою Львова Андрієм Садовим та кандидатом від “Європейської Солідарності” Олегом Синюткою. У першому турі з невеликим відривом переміг Андрій Садовий. Олег Синютка тепер заручився підтримкою третього за рейтингом кандидата.

Запис Руслан Кошулинський підтримав Олега Синютку спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>
https://olegsynyutka.lviv.ua/news/koshulynskyi-svoboda-synyutka-vybory/feed/ 0
“Олег Синютка впреться плугом і буде розв’язувати усі проблеми львів’ян”, – заявив Порошенко https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-poroshenko-sud/ https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-poroshenko-sud/#respond Tue, 10 Nov 2020 11:13:46 +0000 https://olegsynyutka.lviv.ua/news/?p=458 П’ятий Президент України Петро Порошенко, приїхавши на суд до Федини та Звіробій, під час свого виступу, закликав львів’ян підтримати Олега Синютку, а також наголосив, що Львів точка опори для українців …

“Олег Синютка впреться плугом і буде розв’язувати усі проблеми львів’ян”, – заявив Порошенко Читати новину »

Запис “Олег Синютка впреться плугом і буде розв’язувати усі проблеми львів’ян”, – заявив Порошенко спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>

П’ятий Президент України Петро Порошенко, приїхавши на суд до Федини та Звіробій, під час свого виступу, закликав львів’ян підтримати Олега Синютку, а також наголосив, що Львів точка опори для українців і львів’яни продемонструють це 22 листопада.

Як повідомляє прес – служба Європейської Солідарності, про це Петро Порошенко сказав під час віче біля Галицького районного суду у Львові.

“Я прошу львів’ян підтримати Олега Синютку. Він впреться плугом і буде розв’язувати проблеми львів’ян. Я знаю це точно”, – сказав Порошенко.

Нагадаємо, сьогодні Галицький районний суд міста Львова розглядає справи про “погрози” президенту України Володимиру Зеленському з боку нардепки від “Європейської Солідарності” Софії Федини і волонтерки Марусі Звіробій. Розгляд справи було розпочато 27 жовтня.

Запис “Олег Синютка впреться плугом і буде розв’язувати усі проблеми львів’ян”, – заявив Порошенко спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>
https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-poroshenko-sud/feed/ 0
Народний Рух України підтримав Олега Синютку, як кандидата на посаду мера міста Львова https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-narodnijruh-pidtrimka/ https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-narodnijruh-pidtrimka/#respond Tue, 10 Nov 2020 11:07:35 +0000 https://olegsynyutka.lviv.ua/news/?p=455 Політична партія Народний Рух України підтримала Олега Синютку, як кандидата на посаду першого голови  Львівської ОТГ. “Політична рада Народного Руху України підтримала Олега Синютку і бажає йому успіху”, – йдеться …

Народний Рух України підтримав Олега Синютку, як кандидата на посаду мера міста Львова Читати новину »

Запис Народний Рух України підтримав Олега Синютку, як кандидата на посаду мера міста Львова спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>

Політична партія Народний Рух України підтримала Олега Синютку, як кандидата на посаду першого голови  Львівської ОТГ.

“Політична рада Народного Руху України підтримала Олега Синютку і бажає йому успіху”, – йдеться у дописі на сторінці Голови Народного Руху України Віктора Кривенка.

9 листопада відбулася зустріч Проводів львівської обласної та міської організацій Руху з кандидатом на посаду голови Львівської ОТГ Олегом Синюткою на якій було винесено пропозицію про підтримку. Онлайн засідання, на якому заступник голови НРУ Андрій Корнат та голова крайової організації Сергій Дзядик внесли дану пропозицію відбулося сьогодні, 10 листопада.

Запис Народний Рух України підтримав Олега Синютку, як кандидата на посаду мера міста Львова спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>
https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-narodnijruh-pidtrimka/feed/ 0
Координаційна рада учасників бойових дій Львівщини при ЛОДА підтримали Олега Синютку як кандидата на голову Львівської ОТГ https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-pidtrimka-uchasnikibojovihdij/ https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-pidtrimka-uchasnikibojovihdij/#respond Mon, 09 Nov 2020 09:53:52 +0000 https://olegsynyutka.lviv.ua/news/?p=451 Представники Координаційної ради учасників бойових дій Львівщини при ЛОДА своєю більшістю підтримали кандидата на посаду голови Львівської ОТГ Олега Синютку. “Ми, представники Координаційної ради, своєю більшістю висловлюємо подяку Олегу Синютці, …

Координаційна рада учасників бойових дій Львівщини при ЛОДА підтримали Олега Синютку як кандидата на голову Львівської ОТГ Читати новину »

Запис Координаційна рада учасників бойових дій Львівщини при ЛОДА підтримали Олега Синютку як кандидата на голову Львівської ОТГ спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>

Представники Координаційної ради учасників бойових дій Львівщини при ЛОДА своєю більшістю підтримали кандидата на посаду голови Львівської ОТГ Олега Синютку.

“Ми, представники Координаційної ради, своєю більшістю висловлюємо подяку Олегу Синютці, як екс-голові ЛОДА, за відкритість у спілкуванні, комунікативність влади та ветеранів, та допомогу у вирішенні спірних питань учасників бойових дій”, – зазначив у зверненні Голова Координаційної ради Сергій Лейченков

Рішення прийняли на позачерговому засіданні Координаційної ради, більшістю голосів.

Запис Координаційна рада учасників бойових дій Львівщини при ЛОДА підтримали Олега Синютку як кандидата на голову Львівської ОТГ спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>
https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-pidtrimka-uchasnikibojovihdij/feed/ 0
Будинкові комітети гуртожитків на 17-х вулицях міста підтримали кандидата на посаду мера Львова Олега Синютку https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-pidtrimka-lviv/ https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-pidtrimka-lviv/#respond Mon, 09 Nov 2020 09:19:21 +0000 https://olegsynyutka.lviv.ua/news/?p=447 Голови та активісти будинкових комітетів гуртожитків міста Львова на 17-х вулицях міста підтримали кандидата на посаду мера Львова Олега Синютку. “Ми, голови та активісти будинкових комітетів гуртожитків міста Львова, висловлюємо …

Будинкові комітети гуртожитків на 17-х вулицях міста підтримали кандидата на посаду мера Львова Олега Синютку Читати новину »

Запис Будинкові комітети гуртожитків на 17-х вулицях міста підтримали кандидата на посаду мера Львова Олега Синютку спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>

Голови та активісти будинкових комітетів гуртожитків міста Львова на 17-х вулицях міста підтримали кандидата на посаду мера Львова Олега Синютку.

“Ми, голови та активісти будинкових комітетів гуртожитків міста Львова, висловлюємо підтримку народному депутату України, кандидату на посаду мера голови Львівської ОТГ та закликаємо підтримати Синютку Олега Михайловича”, – йдеться у зверненні.

Серед адрес будинкових комітетів, гуртожитки на вулицях: Тичини,14; Б. Котика,4; Наукова,16; Кульпарківська,139; В.Великого,16; Білоцерківська,10; Радість,24; Зелена,208; Шевченка,372; Січинського,28; Січинського,41; Зелена, 253/253г; Пулюя,32; Каховська,33; Каховська,35; П.Полтави,36; Городоцька,216; Тракт Глинянський,151; Тракт Глинянський,145; Тракт Глинянський,147; Левандівська,25; Героїв УПА, 76; Морозна,14.

Запис Будинкові комітети гуртожитків на 17-х вулицях міста підтримали кандидата на посаду мера Львова Олега Синютку спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>
https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-pidtrimka-lviv/feed/ 0
“ЄС” підтримала ініціативу “ВАРТИ” щодо Меморандуму про співпрацю https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-varta-memorandum/ https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-varta-memorandum/#respond Fri, 06 Nov 2020 16:41:06 +0000 https://olegsynyutka.lviv.ua/news/?p=444 Учора, 5 листопада, партія “ВАРТА” виступила з ініціативою Меморандуму про принципи роботи та співпрацю всіх політичних сил у межах Львівської міської ради для забезпечення дієздатності та ефективності роботи нової каденції. …

“ЄС” підтримала ініціативу “ВАРТИ” щодо Меморандуму про співпрацю Читати новину »

Запис “ЄС” підтримала ініціативу “ВАРТИ” щодо Меморандуму про співпрацю спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>

Учора, 5 листопада, партія “ВАРТА” виступила з ініціативою Меморандуму про принципи роботи та співпрацю всіх політичних сил у межах Львівської міської ради для забезпечення дієздатності та ефективності роботи нової каденції.

І вже сьогодні, 6 листопада, партія “Європейська Солідарність”, що отримала найбільше представництво у ЛМР, акцептувала запропоновані принципи співпраці.

“ВАРТА” та “ЄС” узгодили текст Меморандуму та запрошують усі інші партії, які, за результатами місцевих виборів, пройшли до ЛМР, долучися до його підписання.

Нижче публікуємо повний текст Меморандуму:

МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ

ДЕПУТАТІВ В РАДІ ЛЬВІВСЬКОЇ ОТГ

Місцеві вибори відкрили перед Україною шанс продовжити розбудову держави, в умовах завершення реформи децентралізації, спираючись на найкращий європейський досвід розвитку територіальних громад та продовжуючи послідовний вектор руху нашої держави, спрямований на членство в Європейському Союзі та НАТО. 

Настав час кардинальних змін у підходах до політики й управління державою та власними громадами. А те, чи використаємо можливість побудувати нову Україну, залежить винятково від нас. Львівська громада своїм рішенням суттєво оновила склад депутатського корпусу, наслідком чого має стати зміна принципів роботи Львівської міської ради та оновлення її виконавчих органів. Ми, представники політичних сил, які отримали своє представництво в раді Львівської ОТГ, націлені на реалізацію шансу, що постав перед Україною.

Ми усвідомлюємо складність викликів, які сьогодні стоять перед державою, Львівщиною та Львовом. Нас має об’єднати спільна програма їх вирішення і ми зробимо все, щоб виправдати надії львів’ян на позитивні зміни у місті. 

Ми відкриті до співпраці з усіма політичними силами та депутатами, які поділяють проголошені нами принципи і програму діяльності та готові взяти участь у формуванні стабільної  більшості в раді Львівської ОТГ.  

Нашими пріоритетними завданнями є:

  1. Міська господарка повинна позбутись корупційних схем та політичних спекуляцій, як того, що унеможливлює функціонування будь-якої сфери управління містом та його розвитку в цілому. Львів не може більше бути приводом для  ганьби, яка пов’язана з численними корупційними скандалами щодо зловживання владою за участю ряду міських чиновників, що мають бути замінені висококваліфікованими та політично незаангажованими фахівцями
  1. Депутатський корпус має стати ініціатором проведення повного аудиту міської господарки, від суми загального обсягу отриманих кредитів, до вартості ремонту кожного кілометру доріг, від розміру інвестицій до чітких показників їх використання. Львів’яни мають знати правду про те, якою ціною забезпечується туристична привабливість центральної частини міста та чи справедливим є такий порядок формування бюджетних витрат з огляду на потреби підтримання та розвитку інфраструктури спальних районів.     
  1. Першочергове вирішення нагальних проблем міста, з яких однією із найгостріших є питання транспортної катастрофи. Ми готові до формування та втілення в життя чітких кроків, що покращать ситуацію за рахунок зрозумілих та необхідних дорожніх і транспортних інвестицій, розбудови інфраструктури для альтернативних засобів пересування (велосипедів, електросамокатів та ін.), сприянню новітнім технологіям та стимулюванню до розвитку мережі зарядних станцій для електроавтомобілів, будівництва нових сучасних автостанцій та перехоплюючих паркінгів, які цьому спрятимуть.
  1. Прийняття програми реструктуризації боргів, які критично накопичуються протягом останніх десятиліть має стати головною стратегією для того, щоб львівська громада стала дієвою та конкурентоспроможною одиницею, в межах не лише України, але й наших європейських сусідів. Світовий досвід показує, що розвиток жодного міста неможливий за позичені гроші, особливо якщо ці кошти спрямовуються на проїдання, а не на створення нових робочих місць та розвиток виробництва та підприємницького потенціалу. 
  1. Пандемія коронавірусу показала, що виробничий потенціал потрібно розвивати передовсім у власній країні. Львів’яни мають знаходити достойну роботу в своєму місті. Нашим пріоритетом буде розвиток малого й середнього підприємництва, залучення до міста максимальної кількості інвестицій з гарантіями всебічного сприяння міської влади розвитку новим бізнес-ініціативам, заохочення до створення в місті стартап-майданчиків та популяризації креативних бізнесових інноваційних ідей у співпраці з муніципальними проектами, розвиток ІТ-сектора та створення індустріальних парків.  
  1. Створення Львівської ОТГ потребує затвердження нового Генерального плану, який має бути створено за участю профільних професійних та бізнес середовищ. Ми маємо на меті припинити варварський підхід до забудови міста, а також покласти край безвідповідальній позиції всіх гілок влади щодо цього питання, водночас встановивши чіткі та зрозумілі правила в частині контролю та відповідальності за незаконне зведення нових об’єктів містобудування.
  1. Львів стане містом комфортним для львів’ян, коли люди відчують, що місцева влада реалізує комплексні заходи з оновлення житлової інфраструктури, зокрема співфінансування: ремонту під’їздів,  ліфтів, ремонт та оновлення системи опалення та енергоефективності будинків. Належну увагу приділятимемо питанню екології: чистій воді й чистому повітрю, зеленим зонам, скверам і паркам.     
  1. Ми розв’яжемо проблему нестачі місць у садочках і школах, зокрема в нових мікрорайонах, які станом на сьогодні залишаються без належної соціальної інфраструктури. Наш принцип вирішення цієї проблеми має бути чітким та зрозумілим і полягати у створенні можливостей для відкриття або початку будівництва нового садочка кожного року протягом усієї каденції ради.  
  1. Ми зробимо все, щоб молоде покоління обирало Львів й загалом Україну для свого майбутнього. Нашим пріоритетом буде забезпечення якнайкращих умов для освіти, науки, праці, проживання й дозвілля. Пріоритетом у діяльності міської влади стане розвиток громадянського суспільства, діалог з наявними громадськими ініціативами й організаціями, а також заохочення до створення нових форм висловлення та реалізації своїх ініціатив місцевими громадами.   
  1. Освіта та виховання наших дітей та молоді є запорукою формування сильної нації та суверенної держави. Тому вважаємо за необхідне розробку нової програми патріотичного виховання і впровадження відповідних уроків у школах за безпосередньої  участі у їх формуванні та проведенні учасників Революції Гідності, добровольців,  Героїв російсько-української війни на сході. Про ці події діти мають дізнаватися не лише з підручників, а й від тих, хто безпосередньо творив новітню історію незалежної України та продовжує захищати її сьогодні.
  1. Розширення програми будівництва житла для ветеранів АТО/ООС, родин загиблих Героїв. Розробка повноцінної програми із реабілітації ветеранів російсько-української війни, бо це не лише справа громадських організацій, а й обов’язок влади.
  1. Розширення регіональних медичних програм, спрямованих на проведення превентивних заходів з виявлення хвороб на ранніх стадіях. Ініціювання та сприяння створенню першого в Західній Україні Банку грудного молока. Ухвалення програми реконструкції та модернізації комунальних медичних закладів.
  1. Львів стане центром міжнародного туризму згідно з гаслом «Коли ти не відвідав Львова, тоді ти не бачив Європи». За туристами має прийти іноземний капітал, для чого критичною передумовою є викорінення корупції з управління містом. Бо саме корупція та непрозорість не дозволяє владі, залучити до міста іноземні інвестиції.
  1. Українська культура, звільнена з колоніальної залежності Росії, і як частина європейського культурного простору, може найшвидше й найповніше проявити себе саме у Львові. І тому ми маємо намір реалізувати програму «Львів – культурна столиця України».

Запис “ЄС” підтримала ініціативу “ВАРТИ” щодо Меморандуму про співпрацю спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>
https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-varta-memorandum/feed/ 0
Синютка про дебати: Суспільне, так Суспільне. Але згідно з вимогами Виборчого Кодексу https://olegsynyutka.lviv.ua/news/debaty-sadovij-synyutka/ https://olegsynyutka.lviv.ua/news/debaty-sadovij-synyutka/#respond Thu, 05 Nov 2020 13:22:17 +0000 https://olegsynyutka.lviv.ua/news/?p=436 Львівська філія Суспільного мовника звернулася до кандидатів у 2-му турі виборів мера Львова Олега Синютки та Андрія Садового з пропозицією взяти участь у дебатах перед вирішальним голосуванням за голову Львівської …

Синютка про дебати: Суспільне, так Суспільне. Але згідно з вимогами Виборчого Кодексу Читати новину »

Запис Синютка про дебати: Суспільне, так Суспільне. Але згідно з вимогами Виборчого Кодексу спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>

Львівська філія Суспільного мовника звернулася до кандидатів у 2-му турі виборів мера Львова Олега Синютки та Андрія Садового з пропозицією взяти участь у дебатах перед вирішальним голосуванням за голову Львівської ОТГ. Утім, телеканал UA:ЛЬВІВ проігнорував вимоги Виборчого Кодексу щодо фінансування дебатів з виборчого фонду кандидатів. Про це розповів народний депутат від “Європейської Солідарності”, кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Олег Синютка під час брифінгу у Прес-клубі “Львів” 5 листопада.

“У демократичних країнах дебати – це один з основних інструментів ознайомлення виборців з програмами кандидатів на виборні посади. Саме так є на Заході, і ми хочемо, щоб саме так було і в Україні” .

Олег Синютка

Синютка за дебати згідно з вимогами Виборчого Кодексу

Синютка підкреслив, що зараз, перед виборами голови Львівської ОТГ, тема дебатів стає предметом маніпуляцій, політичних технологій і намаганням виставити конкурента у поганому світлі.

Кандидат від “ЄС” вважає, що, технологія, яку найчастіше використовують у політичній боротьбі, це – звинувачення конкурента у тому, що він, начебто, ухиляється від дебатів, не хоче їх проведення. Таким чином, в очах суспільства конкурента можна виставити у поганому світлі, а самому постати максимально відкритим для спілкування з виборцями.

“Мій конкурент, його команда та його сімейні медіа вдалися саме до такої технології. На жаль, вони намагаються використати у своїх цілях телерадіокомпанії, в тому числі й Львівську філію Суспільного мовника – телеканал UA:ЛЬВІВ”.

Олег Синютка

Синютка закликає Садового припинити спекуляції щодо дебатів

Олег Синютка закликав Андрія Садового “припинити спекуляцію на темі дебатів” та підкреслив, що рішуче налаштований на те, щоб дебати відбулися, а в їх організації змогли взяти участь усі зацікавлені телерадіокомпанії. Народний депутат пояснив, що в українському законодавстві чітко прописано, що дебати – це форма передвиборчої агітації, за яку кандидати сплачують з виборчого фонду.

Критерії, за якими можна провести дебати, суворо регламентуються, а невиконання будь-якої норми законодавства є порушенням виборчого кодексу. А це може мати плачевні наслідки, як для телерадіокомпанії, так і для самих кандидатів (аж до зняття з реєстрації учасника виборчого процесу).

Микола Княжицький – представник Синютки у підготовці дебатів

Політик також повідомив, що відтепер представником його штабу з підготовки дебатів буде народний депутат від “ЄС” зі Львова, відомий журналіст та медіаменеджер Микола Княжицький.

Мій секундант на полі бою, обирайте зброю”, – пожартував наостанок Олег Синютка та запропонував Андрію Садовому також делегувати представника для організації демократичних дебатів.

Нагадаємо, у Львові другий тур місцевих виборів відбудеться 22 листопада. За посаду мера міста змагатимуться народний депутат Олег Синютка та багаторічний очільник Львова Андрій Садовий.

Запис Синютка про дебати: Суспільне, так Суспільне. Але згідно з вимогами Виборчого Кодексу спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>
https://olegsynyutka.lviv.ua/news/debaty-sadovij-synyutka/feed/ 0
Синютка звернувся до Садового щодо дебатів: що пропонує? https://olegsynyutka.lviv.ua/news/sadovij-synyutka-suspilne/ https://olegsynyutka.lviv.ua/news/sadovij-synyutka-suspilne/#respond Wed, 04 Nov 2020 15:15:17 +0000 https://olegsynyutka.lviv.ua/news/?p=434 Олег Синютка звернувся до Андрія Садового з пропозицією допомогти телекомпаніям організувати дебати, щоб уникнути порушення ними закону. Про це йдеться у листі, яке народний депутат, кандидат на голову Львівської ОТГ …

Синютка звернувся до Садового щодо дебатів: що пропонує? Читати новину »

Запис Синютка звернувся до Садового щодо дебатів: що пропонує? спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>

Олег Синютка звернувся до Андрія Садового з пропозицією допомогти телекомпаніям організувати дебати, щоб уникнути порушення ними закону.

Про це йдеться у листі, яке народний депутат, кандидат на голову Львівської ОТГ направив міському голові Львова Андрію Садовому. Повідомили у пресслужбі Львівської територіальної організації “Європейської солідарності”

У листі йдеться, що новий Виборчий кодекс України (зокрема стаття 49) встановлює чіткі вимоги до будь-якої форми передвиборчої агітації в засобах масової інформації, в тому числі й до передач телерадіокомпаній у формі дебатів. Запропонований суспільним мовником формат передачі не відповідає таким вимогам. 

“Разом з тим хочу звернути вашу увагу на зацікавлення інших телерадіокомпаній у проведенні дебатів між кандидатами на посаду голови Львівської ОТГ. Прошу, отже, розглянути мою пропозицію зорганізувати такі дебати у співпраці з іншими телерадіокомпаніями, що напевно сприятиме процесу ознайомлення мешканців нашого міста з моєю програмою та моїм бачення розвитку міста. Мій штаб готовий посприяти такій ініціативі”, – написав Олега Синютки.

Окрім цього, Олег Синютка зазначив, що народний депутат України від “ЄС”, журналіст та медіаменеджер Микола Княжицький вже висловив свою готовність допомогти в організації теледебатів відповідно до всіх вимог законодавства. Кандидат запропонував Андрію Садовому також делегувати свого представника та спільними зусиллями долучитися до організації теледебатів без порушення закону задля чесної та відкритої публічної дискусії між нами, яку чекають всі мешканці Львова. 

Нагадаємо, у Львові другий тур місцевих виборів відбудеться 22 листопада. За посаду мера міста змагатимуться народний депутат Олег Синютка та чинний очільник Львова Андрій Садовий.

Напередодні кандидат Олег Синютка звернувся до редакції львівської регіональної дирекції  АТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України” з листом, де зазначив, що пропозиція телеканалу “UA: Львів” та описаний у ній формат телепередачі, не відповідають вимогам статті 49 Виборчого кодексу України. Відтак проведення дебатів у такому форматі є прямим порушенням закону. 

Запис Синютка звернувся до Садового щодо дебатів: що пропонує? спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>
https://olegsynyutka.lviv.ua/news/sadovij-synyutka-suspilne/feed/ 0
Синютка: З 19 тисяч лікарів, що перехворіли або хворіють на коронавірус – 2200 медики з Львівщини https://olegsynyutka.lviv.ua/news/covid-19-synyutka-mediki/ https://olegsynyutka.lviv.ua/news/covid-19-synyutka-mediki/#respond Wed, 04 Nov 2020 10:51:42 +0000 https://olegsynyutka.lviv.ua/news/?p=432 З 19 тисяч лікарів,  що перехворіли або хворіють на коронавірус – 2200 медики з Львівщини. Може вже варто внести на розгляд та проголосувати за закон, який підтримає таких лікарів? Про …

Синютка: З 19 тисяч лікарів, що перехворіли або хворіють на коронавірус – 2200 медики з Львівщини Читати новину »

Запис Синютка: З 19 тисяч лікарів, що перехворіли або хворіють на коронавірус – 2200 медики з Львівщини спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>

З 19 тисяч лікарів,  що перехворіли або хворіють на коронавірус – 2200 медики з Львівщини. Може вже варто внести на розгляд та проголосувати за закон, який підтримає таких лікарів?

Про це 4 листопада, з трибуни Верховної Ради України заявив народний депутат та кандидат на мери міста Львова Олег Синютка.

“Складається враження, що влада і люди живуть в паралельних реальностях, оскільки влада не розуміє того, що відбувається насправді. Завантаженість лікарень така, що навіть з позитивним ПЛР-ом потрапити туди майже неможливо”, – підсумував депутат.

За словами Олега Синютки, станом на жовтень, із 132 сімей медиків, які померли від коронавірусу, лише 14 отримали допомогу від держави. Депутат наголосив на потребі прийняття відповідного закону, яким можна врегулювати відносини у сфері соціального захисту медиків, сім’ї яких постраждали від пандемії коронавірусу.

Запис Синютка: З 19 тисяч лікарів, що перехворіли або хворіють на коронавірус – 2200 медики з Львівщини спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>
https://olegsynyutka.lviv.ua/news/covid-19-synyutka-mediki/feed/ 0
Синютка: дебати мають обов’язково відбутися, але згідно з законом https://olegsynyutka.lviv.ua/news/debaty-synyutka-sadovij/ https://olegsynyutka.lviv.ua/news/debaty-synyutka-sadovij/#respond Tue, 03 Nov 2020 16:29:16 +0000 https://olegsynyutka.lviv.ua/news/?p=427 Кандидат на голову Львівської ОТГ Олег Синютка отримав запрошення від телеканалу “UA: Львів” взяти участь у передвиборчих теледебатах.  За словами політика, до дискусії він готовий, але виключно на умовах, прописаних …

Синютка: дебати мають обов’язково відбутися, але згідно з законом Читати новину »

Запис Синютка: дебати мають обов’язково відбутися, але згідно з законом спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>

Кандидат на голову Львівської ОТГ Олег Синютка отримав запрошення від телеканалу “UA: Львів” взяти участь у передвиборчих теледебатах. 

За словами політика, до дискусії він готовий, але виключно на умовах, прописаних у законі. 

Про це Олег Синютка написав у листі до редакції львівської регіональної дирекції  АТ “Національна суспільна телерадіокомпанія України”. Повідомляють у пресслужбі львівської територіальної організації партії «Європейська Солідарність».

Як зазначив Олег Синютка, пропозиція телеканалу “UA: Львів” та описаний у ній формат телепередачі, не відповідають вимогам статті 49 Виборчого кодексу України. Відтак проведення дебатів у такому форматі є прямим порушенням закону.

“Як громадянин України та народний депутат, я не можу дозволити діяльність, що суперечить чинному законодавству. Я буду радий, коли ви приведете формат дебатів та вашої пропозиції у відповідність до вимог Виборчого кодексу. І радо стану учасником проєкту “Виборчий округ. Дебати”, – написав Олег Синютка.

Кандидат попросив розглянути його пропозицію, щодо проведення дебатів згідно з вимогами виборчого законодавства та організувати дебати у співпраці з іншими телерадіокомпаніями, задля сприяння процесу ознайомлення мешканців Львова з його програмою та баченням розвитку міста.

Нагадаємо, що у  Львові другий тур місцевих виборів відбудеться у неділю, 22 листопада. За посаду Голови Львівської ОТГ змагатимуться Олег Синютка та Андрій Садовий.

Запис Синютка: дебати мають обов’язково відбутися, але згідно з законом спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>
https://olegsynyutka.lviv.ua/news/debaty-synyutka-sadovij/feed/ 0
Синютка представив 12 програмних принципів формування влади Львівської ОТГ https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-evropeiskasolidarnist-vibory-11/ https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-evropeiskasolidarnist-vibory-11/#respond Thu, 29 Oct 2020 12:22:39 +0000 https://olegsynyutka.lviv.ua/news/?p=420 На місцевих виборах 2020 року львів’яни й мешканці Львівщини підтримали “Європейську Солідарність”, яка формуватиме більшість у радах всіх рівнів: обласній, районних і радах ОТГ, в тому числі Львівської ОТГ. Про …

Синютка представив 12 програмних принципів формування влади Львівської ОТГ Читати новину »

Запис Синютка представив 12 програмних принципів формування влади Львівської ОТГ спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>

На місцевих виборах 2020 року львів’яни й мешканці Львівщини підтримали “Європейську Солідарність”, яка формуватиме більшість у радах всіх рівнів: обласній, районних і радах ОТГ, в тому числі Львівської ОТГ.

Про це розповів народний депутат від “ЄС”, кандидат на посаду голови Львівської ОТГ Олег Синютка під час брифінгу в четвер 29 жовтня у Прес-клубі “Львів”. 

Він заявив, що перемога на виборах накладає на партію особливу відповідальність, особливо під час пандемії коронавірусу та глибокої економічної кризи і запросив до співпраці всі українські демократичні сили, які отримали представництво у раді Львівської ОТГ та готові взяти участь у формуванні нової більшості.  

Олег Синютка озвучив  12 конкретних  програмних принципів формування нової влади: 

1. Ми привернемо Львову значення політичного центру України, а міська влада Львова буде активно представляти політичну позицію переважної більшості львів’ян.

2. З управління містом викорінимо корупцію, яка гальмує розвиток будь-якої країни та кожного міста.

3. Одним з перших кроків нової влади стане проведення аудиту інвестицій у місті, зокрема ремонту доріг. Приклад реконструкції вулиці Степана Бандери показує, що за менш ніж пів року кошторис ремонту зріс майже в два рази. Такі практики ми зупинимо!

4. Ми припинимо життя міста в борг, який критично накопичила чинна міська влада. Сьогодні кожен львів’янин, від найменшого до найстаршого, “винен” майже 10 тис. грн. 

5. Нашим пріоритетом буде розвиток малого й середнього бізнесу, залучення до міста інвестицій і створення індустріальних парків.  

6. Розробимо й схвалимо новий Генеральний план міста, припинимо хаотичну забудову. 

7. Нашим пріоритетом стане вирішення проблеми транспортного колапсу. Для подолання цієї кризової ситуації нами розроблена програма “Десяти кроків”, яку “ЄС” представила під час виборчої кампанії.

8. Місцева влада реалізує комплексні заходи з оновлення інфраструктури: ремонту під’їздів, ліфтів, опалення будинків. Належну увагу приділятимемо питанню екології: чистій воді й чистому повітрю, зеленим зонам, скверам і паркам.     

9. Ми розв’яжемо проблему нестачі місць у садочках і школах, зокрема в нових мікрорайонах, які чинна міська влада залишила без належної соціальної інфраструктури. Наш принцип вирішення цієї проблеми: кожного року розпочнемо будову нового садочка.  

10. Нашим пріоритетом буде забезпечення якнайкращих можливостей реалізації для молоді. Створення умов для науки, праці, проживання й дозвілля, а також розвиток активного громадянського суспільства.

11. Львів стане центром міжнародного туризму згідно з гаслом “Коли ти не відвідав Львова, тоді ти не бачив Європи”. За туристами має прийти іноземний капітал. 

12. Ми реалізуємо програму “Львів культурна столиця України”.    

“Час змінити підходи до політики й управління і ми зробимо все, щоб не підвести довіри наших виборців і всіх мешканців Львова та Львівщини.Те, як побудувати нову Україну, залежить винятково від нас”,- наголосив у  своєму виступі кандидат на посаду міського голови Львова Олег Синютка. 

Запис Синютка представив 12 програмних принципів формування влади Львівської ОТГ спершу з'явиться на Новини кампанії Олега Синютки.

]]>
https://olegsynyutka.lviv.ua/news/synyutka-evropeiskasolidarnist-vibory-11/feed/ 0